Paulissen bakkerijen

Paulissen bakkerijen 2019-01-25T16:07:58+02:00

Project Description

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

Interview Bakkerij Paulissen

Wij hebben een interview gehad met Sabine op den Oordt, medewerkster van Bakkerij Paulissen.

Hoe is Bakkerij Paulissen ooit begonnen als ondernemer?
“Fred Paulissen (oorspronkelijke oprichter van de bakkerij) heeft ooit een buurtsupermarkt gehad. Later heeft dhr. Paulissen ‘het Bakhoes’ overgenomen en is vervolgens verdergegaan als Bakkerij Paulissen. Inmiddels telt de bakkerij 6 vestigingen in Maastricht.”

Wat onderscheidt uw organisatie van anderen?
“Bakkerij Paulissen is een familiebedrijf, waarin wij werken met hart voor de zaak. Daarnaast staat ambacht bij onze bakkerij hoog in het vaandel, iets wat klanten absoluut waarderen.”

Als wij klanten vragen naar hun beleving in uw winkel, wat zou hun reactie zijn?
“Klanten zouden ons omschrijven als een klantvriendelijke bakkerij met een persoonlijke benadering. De bakkerij heeft veel vaste klanten. Ook komen er steeds meer ‘supermarktbezoekers’ die tóch op zoek zijn naar het stukje ambacht in brood en gebak”.

Wat betekent een “perfecte” dag voor u?
“Een gezellige werkdag die goed verlopen is en waarbij de klanten tevreden zijn.”

Locatie en route

Herculeshof 7
6215 BB Maastricht

T: 043 343 2350
W: www.paulissenbakkerijen.nl/filialen/maastricht/daalhof

Openingstijden

Maandag 8:30 – 18:00 uur
Dinsdag 8:30 – 18:00 uur
Woensdag 8:30 – 18:00 uur
Donderdag 8:30 – 18:00 uur
Vrijdag 8:30 – 18:00 uur
Zaterdag 8:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

Over de winkel

Paulissen Bakkerijen is in ruim 30 jaar uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met een eigen broodbakkerij in Malberg, een eigen banketbakkerij in Heer en 9 verkooppunten in en om Maastricht.

Filiaal Daalhof is de plek waar het allemaal begon. Fred en Marleen Paulissen staan in 1981 als mede-initiatiefnemer aan de basis van bakkerijformule ’t Bakhoes, die dagelijks worden bevoorraad door franchisegever Erkens Bakkerijen. De toenemende groei van het aantal klanten zorgt ervoor dat filiaal Daalhof in 1992 verhuist van Herculeshof 13 naar Herculeshof 7, met een dubbele vloeroppervlakte. Niet veel later is in de winkel een aparte broodjescorner gebouwd, waar dagelijks heerlijke verse belegde broodjes worden gemaakt. In 2003 wordt warme bakker Duchateau in Malberg overgenomen en omgedoopt tot Bakkerij Paulissen. In 2005 wordt er afscheid genomen van leverancier Erkens Bakkerijen en zijn in de winkels alleen nog producten uit de eigen bakkerij te vinden.

Filiaal Daalhof is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip voor de inwoners van Daalhof, Wolder, Hazendans en Belfort en behoort tot de top drie van de best lopende filialen van Paulissen Bakkerijen.

Kennismaken

Volg ons

Verwijzing naar social media