Lidl

Lidl 2018-12-21T09:28:52+02:00

Project Description

In Winkelcentrum Daalhof vindt u een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

Interview Lidl

Wat onderscheidt uw organisatie van anderen?
“Lidl doet dagelijks haar best om de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs aan te bieden. Daarnaast willen we altijd de beste kwaliteit groente en fruit aanbieden aan onze klanten. Continue wordt de kwaliteit gecontroleerd. Hierdoor zijn we ook dit jaar weer opnieuw verkozen tot de beste supermarkt in groente en fruit, waar we enorm trots op zijn. Daarnaast proberen we nauw betrokken te zijn bij wat er speelt binnen de maatschappij. Zo zijn wij op dit moment enorm bezig met duurzaamheid. Binnen enkele jaren dienen al onze winkels gasloos te zijn. Daarnaast stoppen we met de verkoop van sigaretten in onze winkels en de verkoop van energiedrank aan kinderen onder de 14 jaar. We zijn ervan overtuigd op die manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving.”

Als wij klanten vragen naar hun beleving in uw winkel, wat zou hun reactie zijn?
“Wij doen ons best om de klantbeleving te allen tijde te optimaliseren. We zien vaak een vaste klantenkring in onze winkel. Dit laat hopelijk zien dat de klant het fijn vindt om bij ons boodschappen te doen en tevreden is over onze producten.”

Wat betekent een “perfecte” dag voor u?
“Het is een perfecte dag als we veel tevreden klanten hebben mogen ontvangen in onze winkel. Daarnaast verloopt op de perfecte dag het werk vlekkeloos en ziet onze winkel er netjes verzorg en goed gevuld uit.”

Locatie en route

Herculeshof 37
6215 BH Maastricht

T: 0800 543 5463
W: www.lidl.nl

Openingstijden

Maandag 8:30 – 20:00 uur
Dinsdag 8:30 – 20:00 uur
Woensdag 8:30 – 20:00 uur
Donderdag 8:30 – 21:00 uur
Vrijdag 8:30 – 20:00 uur
Zaterdag 8:30 – 19:00 uur
Zondag Gesloten

Over de winkel

In Winkelcentrum Daalhof vindt u natuurlijk ook een vestiging van de bekende supermarktketen Lidl, waar kwaliteit voor een scherpe prijs centraal staat.

Kennismaken

Volg ons

Verwijzing naar social media