Keurslager Paul Wevers

Keurslager Paul Wevers 2018-12-21T09:30:32+02:00

Project Description

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof.

Interview Keurslager Wevers

Wij interviewden slager en eigenaar Paul Wevers.

Hoe bent u ooit begonnen als ondernemer?
“Mijn vader had vroeger een slagerij. Ik heb zelf de slagersopleiding met succes gevolgd. In 1992 heb ik de stap genomen om in winkelcentrum Daalhof zelf een slagerij te openen.”

Wat onderscheidt uw organisatie van anderen?
“Het assortiment dat wij aanbieden is ontzettend uitgebreid. Er worden goede producten aangeboden en een groot deel van deze producten is ambachtelijk bereid.”

Als wij klanten vragen naar hun beleving in uw winkel, wat zou hun reactie zijn?
“Er is sprake van veel gezelligheid in onze slagerij, klanten komen graag terug. Daarnaast staat er goed gekwalificeerd personeel achter de toonbank om iedere klant de gewenste service te bieden.”

Wat betekent een “perfecte” dag voor u?
“Een dag waar alles in de slagerij op rolletjes loopt.”

Locatie en route

Herculeshof 13
6215 BC Maastricht

T: 043 343 7363
E: info@wevers.keurslager.nl
W: www.wevers.keurslager.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 – 18:00 uur
Woensdag 8:30 – 18:00 uur
Donderdag 8:30 – 18:00 uur
Vrijdag 8:30 – 18:00 uur
Zaterdag 8:00 – 16:00 uur
Zondag Gesloten

Over de winkel

Keurslager Paul Wevers is uw adres voor het lekkerste vlees en ambachtelijk bereide maaltijden in Winkelcentrum Daalhof. Samen met zijn zoon zorgt Paul Wevers er voor dat u er elke dag terecht kunt voor alleen de beste kwaliteit. Als Keurslager, een predicaat dat je niet zomaar krijgt, ligt de lat namelijk zeer hoog. Geen probleem voor Paul.

Paul Wevers is sinds 1992 werkzaam als slager, nadat hij de slagersschool in Utrecht succesvol heeft doorlopen. Keurslager Paul Wevers is echter meer dan alleen uw adres voor goed, lekker vlees. Paul en zijn team, waaronder zijn zoon, zorgen er óók voor dat u er terecht kunt voor heerlijke zelfgemaakte maaltijden, salades en nog veel meer. En als u een vraag heeft over de bereiding van al dat lekkere vlees, dan helpt Paul u graag verder.

Grote bestellingen zijn ook geen probleem voor Keurslager Paul Wevers. Organiseert u bijvoorbeeld een grote barbecue? Laat deze dan – in zijn geheel! – verzorgen door Paul en zijn team en u weet zeker dat u heerlijk zult genieten van het lekkerste eten, op zijn best bereid.

Kennismaken

Volg ons

Verwijzing naar social media