Hairshop Bibob

Hairshop Bibob 2018-12-21T09:26:02+02:00

Project Description

Interview Bibob

Wij interviewden kapster en eigenaresse Channah.

Hoe bent u ooit begonnen als ondernemer?
“Ik heb in januari 2018 de kapsalon overgenomen van de vorige eigenaar. Daarvoor was ik 10 jaar medewerkster in de kapsalon.”

Wat onderscheidt uw organisatie van anderen?
“Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Alle leeftijden zijn welkom en iedere klant wordt op een passende manier geholpen.”

Als wij klanten vragen naar hun beleving in uw winkel, wat zou hun reactie zijn?
“Er hangt een goede werksfeer bij Bibob en iedereen werkt nauw samen met elkaar. Dit straalt Bibob ook uit naar haar klanten en zorgt ervoor dat klanten met een tevreden gevoel naar buiten gaan.”

Wat betekent een “perfecte” dag voor u?
“Als nieuwe of bestaande klanten de deur uitgaan met een tevreden gevoel. Daarnaast vind ik het erg leuk om iets heel anders te doen dan de vraag die dagelijks voorkomt. Het maakt de dag af als de klant dan ook helemaal tevreden is met het resultaat.”

Locatie en route

Herculeshof 29
6215 BG Maastricht

T: 043 343 1817

Openingstijden

Over de winkel

Onze kleine kapsalon in Daalhof denkt groot voor u. Wij streven naar een zo goed mogelijke prijs / kwaliteit verhouding.

  • 2006. Winnaar van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid. Derde plaats van de coiffure award in de categorie Pers Award. Genomineerde voor de titel Hairdresser of the year.
  • 2007. Derde plaats van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid. Tweede plaats van de coiffure award in de categorie Dameskapsels regio Noord-Brabant, Limburg en Zeeland.
  • 2008. Tweede plaats van de coiffure award in de categorie Dameskapsels regio Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Tweede plaats van de coiffure award in de categorie Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Winnaar van de coiffure award in de categorie Avant Garde. Winnaar van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid.Derde plaats van de coiffure award in de categorie Pers Award. Genomineerde voor de titel Hairdresser of the year.
  • 2009. Tweede plaats van de coiffure award in de categorie Dameskapsels regio Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid.Genomineerde van de coiffure award in de categorie Consumer Award.
  • 2010. Tweede plaats van de coiffure award in de categorie Avant Garde. Derde plaats van de coiffure award in de categorie Newcomer of the Year. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Consumer Award. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Team Award.
  • 2013. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Consumer Award.Genomineerde van de coiffure award in de categorie Dameskapsels regio Nord-Brabant, Limburg en Zeeland.
  • 2014. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Herenkapsels regio Zuid. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Consumer Award. Genomineerde van de coiffure award in de categorie Avant Garde. Derde plaats van de coiffure award in de categorie Pers Award.

Kennismaken

Volg ons

Verwijzing naar social media